середа, 19 грудня 2012 р.

На відкритті головної ялинки області житомиряни грілися вогнем

У Житомирі сьогодні, 19 грудня, у день Святого Миколая урочисто запалили вогники на головній ялинці міста.

10-ти градусний мороз не налякав сотні житомирян, які прийшли подивитися на це дійство. Зігріватися їм допомагали фаєрщики (щоправда, фаєр-шоу для жителів міста вже давно не новина, але взимку чогось подібного, мабуть, ще ніхто не бачив). 
У всіх ЗМІ анонсувалося, що відкриття розпочнеться о 19 годині. Насправді ж, в цей час на сцену вже вийшов Святий Миколай, а перед цим для дітлахів показували виставу про цього ж діда. Після співів і танців перед сценою з'явилися молоденькі діди морози на ходулях і на площі Корольова запахло гасом.
Виступали хлопці і дівчата з поями, стафами, вогнеметами, вогняними скакалками і ще усілякими штуками, назви яких, я на жаль, не знаю. Через мороз вогонь горів не так інтенсивно, але виступ був не менш видовищним, аніж на Культурній версії святкування дня міста. Коли ж у діло вступали вогнемети ставало дійсно гаряче. Тепло від них доходило аж до глядачів, які стояли біля самого пам'ятника Корольову.
Після фаєрщиків на сцену вийшов мер міста Дебой, який для "любих друзів" разом із Святим Миколаєм вже о 19:30 запалили вогники на ялинці. Завершилося дійство яскравим феєрверком хвилин на 5. І у дітей, і дорослих було видно вогники щастя в очах. Відчувалося, що дійсно "Свято наближається, свято наближається..." :) 

P.S. Знаєте, що я вам скажу, не дивлячись на те, що ялинка в Житомирі щороку виглядає майже однаково, проте вона гарна і якась по-домашньому затишна. Ну і звісно ж, набагато крутіша, аніж минулорічна йолка в Києві.
Фотографіями я вас не порадую...хоча...ось вам феєрверк ;)

Немає коментарів:

Дописати коментар