понеділок, 24 грудня 2012 р.

3 замість 1

Аж на цілих трьох Дідів Морозів замість одного дивилися сьогодні школярі на виставі у Палаці культури.

Такий подарунок організував нам мер міста Володимир Дебой. Але трошки не врахували ті люди, які це все організовували, вік школярів.
Щаслива звістка про похід у палац культури виглядала приблизно так:
-Ксю, сьогодні йдемо на йолку!
-Чо?
-Ти валиш з уроків і йдеш дивитися якусь бєлєбєрду.
-Ааа...ок!
Ну от, коли нас завели дивитися на цю бєлєбєрду, з'ясувалося, що 11 клас там реально найстарші. Коли я в залі побачила свого 6-річного брата, який навчається у 1 класі, зрозуміла, що вікова категорія, зібрана у залі, просто найрізноманітніша. Що цікаво, так це те, що зі старших класів повели лише відмінників, а малих водили цілим класом. Не чесно якось, раптом мої однокласники теж цукерок хотіли? :)
Ось такі от цукерки ми отримали.
На сцені для нас виступали три Діди Морози, один Дід Кокос, ще Снігурка, пірати і купа інших персонажів. Що мене завжди дивує у виступах дітей з Палацу культури, так це те, що усім відомі пісні, які вони використовують у постановках, завжди перекладені на українську мову. Це прикольно.
По закінченню вистави, усі діти отримали подаруночки (звісно ж цукерки), а до кожної коробки була прикріплена ручка з написом "Зичу щедрого та вдалого 2013 року! Володимир Дебой" - а то ж не дай бог хтось з малих забуде, що подарунки від Дебоя.
Ось такий він - Новий рік для школярів.

Немає коментарів:

Дописати коментар