понеділок, 23 грудня 2013 р.

Київські музиканти не знали чого чекати від концерту в Житомирі

Учасники гурту Веремій, Віталій Калініченко і Тетяна Дубченко, були приємно вражені і здивовані гостинністю кавоманів. 

Продовжуючи свій тур «Гартовані вогнем», гурт Веремій вже вдруге завітав до Житомира. Цього разу з акустичним концертом. Сценою для музикантів стала велика зала Кавоманії. Для того, щоб вмістити всіх бажаючих послухати пісень, довелося зносити усі столи і стільці, які тільки були. Кількість людей здивувала навіть самих музикантів:
Віталій Калініченко, соліст гурту
  • Ми ледь не вперше не знали чого чекати, бо нещодавно в Житомирі вже були і ми переносили концерт, що часто погано дається в знаки. Але публіка не підвела і прийшло багато людей, які не були на попередньому концерті.


В залі панувала затишна і дружня атмосфера. Люди підспівували, слухали розповіді про історію написання пісень, цікаві моменти з життя музикантів. Дехто, слухаючи передмову, вже намагався вгадати, яка ж пісня звучатиме далі.
Своїми враженнями з нами поділилися ті, хто чув Веремій вперше, і ті, хто вже був знайомий з їхньою творчістю:
Анастасія Лісовська
  • Це було моє перше знайомство з гуртом Веремій, і я рада, що воно було саме таким. Акустичні концерти - зовсім інші, вони нагадують звичайні теплі зустрічі з давніми знайомими, і між тобою й виконавцем немає перешкод для діалогу.Що ж, можу з впевненістю сказати, що концерт мені дуже сподобався та виправдав всі мої очікування. 

Максим Вікарчук
  • Загалом, все було нормально. Від декількох творів я дійсно прокайфував. Але очікував більшого. Враження, як від мануфактурного виробництва. Видно було, що автор хотів скоріше відстрілятись. Але як виконавець і людина Віталік Калініченко дуже навіть непогана людина. Думаю, просто обставини не дозволили викластися на повну.

Анастасія Микитенко
  • Як на мене, то вони краще звучать у акустиці: тоді голос краще чути, і так атмосфера тепліша. Гурт чудовий, хоча й відкрила його нещодавно. їх пісні торкають за живе. Сильні та глибокі тексти. І да, Віталіку без шапки краще ;)

Самі музиканти концертом задоволені:
Віталій Калініченко, соліст
  • Грати було тепло. І взагалі, було дружньо якось :)

Тетяна Дубченко, скрипалька
  • Враження чудові. Дуже теплий і домашній прийом. Всі уважно слухали і співали разом з нами. Дякуємо за підтримку! І ще в Кавоманії смачний чай і тістечка :)

Після концерту музиканти вирушили до Львова і запросили усіх на презентацію їх другого альбому, яка відбудеться 17 травня в Києві.

Немає коментарів:

Дописати коментар