субота, 21 грудня 2013 р.

Собирались, собирались, и, наконец, собрались…

  • Пташок, полотна, голос і музику привезли в Житомир з Вінниці.


Кавоманія продовжує знайомити житомирян із молодими і талановитими. Цього разу, 20 грудня, до кавоманів приїхав вінничанин зі своїм проектом під назвою Not Very.
Соліст гурту - Олексій
  • Это и не совсем группа как бы, но история наша такова: - поділився соліст гурту Олексій Зацерковний, - я играю уже давно свои личные треки, они всегда были подобного направления, типа по лирике. Вот... потом, совсем недавно, я решил как то это вынести на люди Интернете все уже было давно), для этого я пригласил в качестве второго гитариста своего старого друга Юру Ланецкого и мы начали разбирать материал. Прошлой весной отыграли первый концерт. Поняли что это не плохо и в живую звучит приемлемо. Решили играть дальше.

  • Гітарист і друг Юра

Надривним початком вечору був виступ житомирського гурту F@B, який скоро віддав сцену гостям.
F@B
  •  Короче, тут все песни типа супер-трогательные, – повідомив слухачам Олексій, - и надеюсь, что эта немногочисленная аудитория будет с нами честной.

Хоча гурт доволі молодий і це усього лиш їхній 4-ий концерт, публіка сприймала пісні із щирим зацікавленням. Соліст просив усіх підспівувати, а навзаєм він пообіцяв бути «довольным, как слон».
  • Очень приятно, что вообще есть люди. А вот незнакомые люди – это действительно важно.

Цікавим спостереженням стало те, що народ таки підспівував, але тексти пісень, не дивлячись на те, що вони «супер-трогательные», знали в основному хлопці.
У великому залі Кавоманії цього вечору панувала незвичайна атмосфера. Хлопці виступали на фоні власноручно намальованих полотен, щодо значення намальованого, сказали, що то все – їхня свідомість, адже навіть якщо ти щось задумав, це все одно відображує твій внутрішній світ; таким собі заднім фоном був спів пташок і усілякі психоделічні анімації. У слухачів виникло питання: для чого ті пташки увесь концерт співають? Відповідь не змусила себе чекати:
  • Ну вот представь себе, что ты пришла на концерт. Это песня тебе не понравилась, та оказалась хернёй, и эта тоже, а вот птички….птички тебе запомнились :)

Не дивлячись на те, що коло слухачів із виходом кожної нової пісні все збільшується, свій стиль хлопці до цих пір не визначили, кажуть, що це не їм вирішувати, да і рамки стилю ставити якось не хочеться. А пісні у них в основному ліричні, бо так простіше, бо переживання всередині саме такого характеру.
Житомирською публікою Not Very задоволені:
  • Ну а сами люди то крутые-крутые :)

Ще декілька фактів:
  • Раніше треки Олексія виходили під ніком Leha – B5;
  • Назва Not Very виникла через нік соліста у соціальній мережі – Не Очень;
  • Окрім пісень, Олексій ще й малює. Цей проект має таку саму назву. І роботами можна ознайомитися тут;
  • В напрацюваннях хлопців вже є перший кліп на пісню «Aurora». «Он есть в ротации на А1. Это очень серьёзно, это вам не шутки». – Посміхаючись, прокоментував цей факт Льоша
Фото - Марк Совин.
Більше фото тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар