пʼятницю, 23 листопада 2012 р.

Кавоманія. Оновлення

Центр інтелектуального дозвілля - саме такою знають Кавоманію житомиряни. Але й вона не залишається завжди однаковою. Цього тижня вона пережила певні оновлення.

Оновлення перше.
Нарешті кіноклуб "СоК" почав крутити кіно на великому екрані, тобто цього четверга, 22 листопада, соківці дивилися фільм у великій залі, бо там нарешті налаштували проектор. Щоправда, я вважала, що перший фільм повинен бути гарним і таким, який би привернув увагу якомога більшої аудиторії, натомість фільм надій не виправдав і багато глядачів просто пішли. Для тих, хто не знає - кіноклуб "Сок" - місце, де показують соціально критичні фільми, перед цим вибравши якусь певну тематику. Існує він з літа 2011 року. Соківці збираються щочетверга о 18:00 в приміщенні Кавоманії. Після фільму, як завжди, відбуваються обговорення.
Оновлення друге.
Сьогодні, 23 листопада, відкрилася нова виставка. Вона, яка як і фотосушка відбувається у рамках проведення благодійної акції "Місяць Анрелізу в Житомирі". На стінах Кавоманії вже красуються нові картини не лише від житомирських художників. На відкритті всі присутні могли послухати про те, з яких ще міст ці картини до нас приїхали, помітити, що окрім картин на підвіконнях стоять незвичайні авторські ляльки, а також подивитися невеличкий концерт, який деякі відвідувачі трохи згодом охрестили "Вечором вільного мікрофону". Також нас порадували інформацією, що наступна фотосушка відбудеться 3 січня під девізом "Врятуємо новорічні салати!")
До речі, для тих, кого зацікавило перше оновлення, чи друге, або ж одразу два, то і те, і те - абсолютно безкоштовні. Приходьте, дивіться, не сидіть на місці, бо це жахливо нудно)

Немає коментарів:

Дописати коментар