суботу, 17 листопада 2012 р.

В Житомирі фотографії сушили прям на дворі

Натягнуті мотузки, прищіпки і звичайнісінькі фотографії сьогодні, 17 листопада, можна було побачити на майданчику біля торгового центру "Квадрат".

Робота-переможець.
В рамках проведення місяця Анреліза в Житомирі була влаштована перша в Житомирі фотосушка. Фотографи і просто любителі пофотографувати могли брати участь у цьому дійстві. Для цього просто потрібно було роздрукувати свої роботи і о 12 години прийти на місце проведення фотовиставки зі своїми прищіпками. Учасники вивішували свої роботи на мотузки, які заздалегідь були натягнуті на майданчику. Таким чином, вони ніби як сушилися. Загалом, висіло на вулиці близько 400 фотографій. Потурбувалися організатори не лише про теплу атмосферу заходу, а й про те, як зігріти тих, хто брав участь і допомагав у фотовиставці - чай, ось, що допомагало зігрітися.
Для участі у сушці не потрібно було платити ані копійки, як і для того, аби подивитися фотографії. Виставка тривала з 12 до 17 години. О 17:00 усі учасники і глядачі мали змогу вибрати ту фотографію, яка найбільше припала до душі і абсолютно безкоштовно забрати її собі. Також була вибрана робота-переможець. Якоїсь назви робота не мала, але на зворотній стороні фотокартки був написаний вірш, з яким у авторки ця робота асоціюється. Переможниця Марія отримала місячний абонемент у солярій та сертифікат на якусь-там суму грошей, які вона сміливо може витрачати в "Кавоманії". Ті ж фотографії, які ніхто так і не забрав, згодом стануть найпершими роботами, які висітимуть на наступній сушці. Завершилася фотовиставка виступом житомирських фаєрщиків. Не дивлячись на холодну погоду, все вдалося, а вогняний фінал додав виставці певну "родзинку".





Фото: Олег Олег.




Немає коментарів:

Дописати коментар