вівторок, 23 липня 2013 р.

В Кавоманії гості з Білої Церкви співали про доярок

"Чомусь так склалося, що я не пишу пісні про власні переживання,"-розповів соліст гурту "За край" Руслан Соловйов.

Вперше на осуд житомирян 20 липня в приміщенні Кавоманії проект "Музика доступна" привіз молодих талановитих хлопців з гурту "За край", які в своїй акустичній версії називають себе "Люди-квіти". 
Азазель Невмержицький
На початку ж вечора для усіх присутніх житомирський поет Азазель Невмержицький прочитав декілька своїх творів. Свій виступ він почав із фрази:"Звуть мене не Азазель, а Володимир," чим повністю себе розсекретив, тому особливого захоплення його творчість не викликала.
Люди-квіти
Музикантів же (а їх було двоє: гітарист Дмитро Олексенко та гітарист і соліст Руслан Соловйов) слухачі, як завжди, сприйняли спочатку з певною насторогою - сиділи тихо і лише слухали, проте з перших же акордів стало зрозуміло, що їхні пісні дійсно варті уваги. Між виступами Руслан читав власні вірші і невеличкі оповідання. На біс житомиряни та й сам організатор Віталій Нестеренко наполегливо просили виконати славнозвісну пісню "Доярки", яка, за словами хлопців, вже далеко не перший рік крутиться на радіо.
На останок хлопці розповіли, що Житомир їм припав до душі, а Віталій запевнив, що це далеко не останній концерт, який буде реалізований проектом "Музика доступна", восени вже, мабуть, інші музиканти збираються знову завітати до міста жита і миру:"Ми їдемо в Житомир з гарною музикою та віршами! Захід справді доступний абсолютно для кожного! Моя ціль, - розповів організатор, - знайти і в цьому місті небайдужих людей, які б стали частиною нашого музично-соціального М.Д.-Проекту!"


Довідка:
Проект "Музика-доступна!", це:

- Акустичні зустрічі з гуртами та виконавцями.

- Бардвечори
- Вечори авторської пісні.
- Повноцінні концерти гуртів та виконавців.
Всі заходи мають на меті популяризувати українську музику, відкрити нових талановитих виконавців, запросити до свого міста вже відомі гурти, а ще можливість відкритись самим!

Більше фото тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар