понеділок, 11 лютого 2013 р.

Мовчи і танцюй

Поринути у психоделічну казку в ультрафіолетовому світлі минулої п'ятниці, 8 лютого, змогли відвідувачі арт-кафе Кавоманія.

Того вечора люди, що пришли у кафе, могли танцювати впродовж аж 6 годин у атмосфері миру, любові, єдності і взаємоповаги під ритми транс-звуку і психоделічної музики вже втретє.
Казкова атмосфера починалася ще зі сходів, які були прикрашені такими декораціями, які світилися у світлі ультрафіолетових ламп, якими організатори передбачливо замінили звичайні лампочки. На стінах красувалися незвичайні психоделічні картини від Які-Манакі, придивившись до яких, можна було побачити набагато більше аніж просто малюнок.

Замість квитків, які люди зазвичай купують на концерти, кожен відвідувач отримував нитку-браслет, яка також світилася під ультрафіолетом.
Один з організаторів, Роман Авраменко, розказав, що ідея проведення подібних заходів на рівні ідеї з'явилася давно, до того ж у кожного з нинішніх організаторів, але у кожного окремо. Проте одного разу зірки зійшлися, і доля подарувала можливість реалізувати цю ідею. Тоді зібралася команда, кожен член якої вже мав певний досвід в організації вечірок. Тому справи йшли досить непогано.
Подібні вечірки проводяться по всьому світу, - розказав хлопець, - але найбільше, звичайно ж, у західних країнах. В Житомирі транс-вечірки проводяться дуже давно. Є люди вже досить досвідчені в цій справі. Найчастіше вони проводяться в форматі open-air. 
В Кавоманії ж це був уже третій подібний вечір. На цей раз він був присвячений майбутньому дню усіх закоханих.
На вечірці для людей грали Neotix, Avrick, Dizolved, El Wizard, Amorphos, а музпідтримкою і надзвичайними барабанними ритмами в одному обличчі - ВУЛБА.
Думки відвідувачів щодо вечору різні:

- Вечірка дала багато позитивних емоцій. В цілому, музика дозволяла релаксувати і ширяти між просторами. Також радували шаманські танці присутніх. Чудово, коли індивідуальність проявляється через танець. - Надя Ейсмонт

- Пати не очень понравилась, так как музыка однообразная была. В прошлый раз всё было на порядок лучше организовано. В этот раз очень порадовали полотна. Жаль, что пропустил выступление коллектива ВУЛБА. Может, оно бы и склонило весь мой негатив к нулю. - Костя Ковальчук

- Транс-музика - це просто частина моєї душі. Цей вечір я чекала цілий місяць. Музика була прекрасна, атмосфера любові, доброти і неймовірний інтер'єр, який надихав мене думати про неповторність нашого життя і душі загалом. - Маша Сотська

- Антураж хороший, только диджеи лажали что-то много, но под конец вроде исправились. - Олексій Моргульський

-Тусовка удалась. Практически все ожидания оправдались: радостная публика, уникальная атмосфера. Особенно порадовали свежие флюрзарисовки. С удовольствием повесил бы дома несколько. Единственное, что подкачало, - отсутствие видеоряда. - Віталік Же

-Интересно то, что я вообще человек не дискотечный, да и музыку подобную слушаю редко, но в атмосфере Кавомании и близких по духу друзей это все превращается в очень классное и необычное времяпровождение, о котором не жалеешь ни на секунду и не хочешь, чтоб вечер заканчивался. - Женя Буравков

Роман Авраменко каже, що в цілому задоволений вечором, але не повністю, бо якби організатори були задоволені повністю, не було б куди рухатися далі. А ще він по-секрету розказав, що наступне транс-паті, мабуть, вже буде у форматі open-air, коли потепліє.

На жаль, фото з минулої вечірки:





Ну а тепер-таки з останньої, яка була 8 лютого:






4 коментарі:

  1. Неплохая статейка. :) Только вот не могу согласиться с комментом Кости Ковальчука, якобы музыка была однообразной на пати и бла-бла-бла... Если бы он предался трансу, его бы негативное состояние испарилось в никуда, а так и энергетические блоки забиты, и физразрядки нЭт. Музыка была в стиле dance, как и обещали ребятки. Так что вечеринка прошла на "ура"!;)))

    P.S. Думаю, неактуально использовать большинство фотографий из прошлой предновогодней вечеринки.

    L*amurrr

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую.
      Кожна людина має право мати свою власну точку зору, а я повинна цю точку зору висвітлити, щоб організатори бачила, що людям не сподобалося, щоб ті, хто там ніколи не був розуміли, що це таке і знали, чого очікувати.
      Щодо фотографій, я абсолютно згодна, але іншого виходу не було. Стаття була написана ще у суботу, фото обіцяли скинути в неділю. Сьогодні вівторок, а фотографі все ще немає, тому маємо те, що маємо.

      Видалити
    2. Люба, поверь, я как раз таки и отдался трансу....но ритм в 140 уд/мин всю пати - это слишком....все однотипное и немелодичное.

      Видалити
  2. Добро!:) Толерантность живет в наших сердцах;)))) Миру Миррр! <3

    L*amurrr

    ВідповістиВидалити