неділя, 10 листопада 2013 р.

Что нас удивило в Житомире? Лифты платные. Такие себе Житомирские платные американские горки :)

Позашлюбні діти Боба Марлі приїхали з концертом із Владивостоку в Житомир.

Тепле реггі з далекого сходу привезли з собою 9 листопада хлопці з гурту Марліни. 
Марліни
Концерт відбувся в приміщенні Кавоманії. Охочих послухати співочих гостей було чимало, їхали в Житомир навіть зі Львова і Києва. 
"Знаете, мне кажется, что Владивосток и Житомир находятся на разных концах планеты. Вот если взять глобус и ткнуть пальцем в наш город, то ваш будет на противоположной стороне, " - зазначив соліст гурту Денис.



Вільних місць у залі не було
Атмосфера вечору була дуже теплою і невимушеною. Глядачі підспівували, робили шейкери із стіків з цукром, особливо активні танцювали. "Главное в концертах это отдача. - Побачивши це, з посмішкою сказав соліст гурту. - Может быть огромный зал и все будут стоять и смотреть на тебя, а может быть десять человек и они будут настолько подрывными! Концерт - это ведь обмен энергиями". Музикантів вчили деяким українським словам, вони ж в свою чергу розказували легенди, пояснювали, що ж таке сопки, відповідали на запитння, і ділилися враженнями від того, що вже побачили і відчули: "Мы в Украине не в первый раз, у меня бабушка живет в Керчи, - розповідав Денис, - но с туром да, впервые. И мне вообще странно, как это люди живут без моря. Для меня как-то даже дико, когда нет морского запаха и бриза. В Украине из городов открыли для себя еще Львов и Киев - замечательные города. Житомир тоже милый. Люблю небольшие тихие городишки, потому что когда приезжаешь в Москву, она просто душит и давит тебя своими размерами".
Головне - віддача
В Житомир хлопці приїхали вчотирьох: Денис- вокал, труба, губна гармошка, Костя - кахон, Глєб - гітара, Льоша - бас-гітара + чарівна адміністратор Даша. Так вони грають півроку, але в тур поїхали в неповному складі.
За 2 години концерту було надзвичайно багато усмішок, сміху, жартів. Та й після концерту музикантів ще довго не хотіли відпускати: купували диски, просили автографи, фотографувалися. Хлопці кликали до себе в гості і сказали, що ще повернуться.

Фото Марка Совіна

Немає коментарів:

Дописати коментар